Even voorstellen

Kelly

Functie Pedagoog

Mijn naam is Kelly en ik kom uit Tilburg. Ik heb Social Work met het uitstroomprofiel Jeugd gestudeerd. Voordat ik bij De Mekkerbek ben gestart heb ik ervaring opgedaan binnen verschillende doelgroepen in de jeugdhulpverlening en heb ik ook individuele begeleiding aan kinderen op een zorgboerderij geboden. Ik ben graag actief bezig en vind het fijn dat de Mekkerbek zoveel verschillende mogelijkheden biedt om samen met de kinderen aan hun doelen te kunnen werken. Ik geniet er ook van om te zien hoeveel plezier en ontspanning de kinderen uit het samenzijn met de dieren kunnen halen. Tenslotte vind ik het mooi om te zien hoe ieder kind zich op een eigen manier ontwikkelt en dat ik in mijn werk iets mag bieden waar het kind nog zijn/haar hele leven profijt van kan hebben.

Sinds oktober 2023 ben ik werkzaam bij de Mekkerbek. Doordeweeks ben ik bij de individuele begeleiding te vinden en één keer in de maand bij de zaterdaggroep.

Alle medewerkers

You’ve go(a)t this!

Op de Mekkerbek streven we ernaar om samen met jou op zoek te gaan naar jouw krachten en talenten. De begeleiding is op maat, er wordt aangesloten op jouw behoeften, (toekomst)wensen en belastbaarheid.

Wij geloven dat jij het in je hebt! Zullen we ervoor gaan?!

Neem contact op