Aai&Vlaai

Brasserie I Boerderijterras I Dagbesteding

Aai&Vlaai is het nieuwe horeca initiatief van zorgboerderij de Mekkerbek. De brasserie en boerderijterras zijn ontstaan vanuit het idee om onze deelnemers met een zorgvraag in een beschermde en kleinschalige horecasetting succes ervaringen op te laten doen. Gasten bedienen, een verse taart bakken of lunch bereiden, afrekenen en de afwas doen.. voor iedere deelnemer wordt er een passende taak en plek gecreëerd!

AAI heeft op de Mekkerbek een speciale en dubbele betekenis. Het staat natuurlijk voor het aaien van dieren, maar ook voor A.A.I. (Animal Assisted Interventions). De methode waarop onze dieren onze deelnemers assisteren bij het werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit binnen hebben onze gasten een erg leuk uitzicht over onze dierenweide. Buiten kan je aan de picknick tafels plaatsnemen om nóg dichter bij de dieren te gaan zitten of ze een aai over hun bol te geven. Ook zijn er zowel buiten als binnen leuke speel mogelijkheden voor onze jongste gasten.

Openingstijden
Omdat deze nieuwe uitdaging nog super spannend is voor onze speciale werknemers, hebben we er voor gekozen om in kleine stapjes uit te breiden in onze openingstijden. Voor de komende periode zijn we wekelijks geopend op

– Dinsdag van 10:00 tot 16:00
Woensdag van 10:00 tot 16:00
– Donderdag van 10:00 tot 16:00
– Vrijdag van 10:00 tot 16:00

Voor vragen en/of reserveringen kunt u contact opnemen via: 06-43423928

You’ve go(a)t this!

Op de Mekkerbek streven we ernaar om samen met jou op zoek te gaan naar jouw krachten en talenten. De begeleiding is op maat, er wordt aangesloten op jouw behoeften, (toekomst)wensen en belastbaarheid.

Wij geloven dat jij het in je hebt! Zullen we ervoor gaan?!

Neem contact op