Even voorstellen

Iris

Functie Pedagoog

Mijn naam is Iris. Ik ben geboren in 2000 en woon in Breda. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Sociaal werk met als specialisatie Jeugd. Op De Mekkerbek ben ik op doordeweekse dagen te vinden als individuele begeleidster en één keer per maand werk ik op de zaterdag.

Voordat ik bij De Mekkerbek kwam werken heb ik ervaring opgedaan in de jeugdzorg, waar ik vroegtijdig schoolverlaters heb begeleidt. Ook heb ik lange tijd op een zorgboerderij gewerkt als begeleider op de dagbesteding.

Ik ben een enorme dierenliefhebber en heb al vaak mogen ervaren hoe mooi het contact tussen mensen en dieren kan zijn. Ik vind het dan ook erg mooi om kinderen te begeleiden met de hulp van onze boerderijdieren. Daarnaast vind ik het ook altijd een leuke uitdaging om mijn creativiteit in te zetten om kinderen te helpen bij hun leerdoelen.

Alle medewerkers

You’ve go(a)t this!

Op de Mekkerbek streven we ernaar om samen met jou op zoek te gaan naar jouw krachten en talenten. De begeleiding is op maat, er wordt aangesloten op jouw behoeften, (toekomst)wensen en belastbaarheid.

Wij geloven dat jij het in je hebt! Zullen we ervoor gaan?!

Neem contact op