Even voorstellen

Emily

Functie Begeleidster 'Op Dreef' en vrijetijdsbesteding Mekkerbek

Mijn naam is Emily, ik ben geboren in 1998 en ik woon in Breda. In 2019 heb ik mijn studie Sociaal Cultureel Werker (SCW) afgerond. Sinds 2018 ben ik werkzaam op zowel Zorgboerderij de Mekkerbek als Dagbesteding op Dreef.

Ik vind het belangrijk dat onze deelnemers regie hebben over hun eigen ontwikkelingen. Zo zijn zij op de hoogte van de doelen die worden gesteld en gaan hier op dagelijkse basis actief mee aan de slag.
Op deze manier wordt de autonomie van de deelnemer vergroot en wordt er doelgericht gewerkt aan de ontwikkeling.

Naast de dagbesteding ben ik ook te vinden bij de vrijetijdsbesteding. Naast het verzorgen van de dieren is er natuurlijk ook tijd voor een leuk vrijetijdsprogramma waarin het aanbod aan activiteiten divers is. Tijdens de vrijetijdsbesteding kunnen de deelnemers contact leggen met leeftijdsgenoten, ontspannen op de boerderij en werken aan persoonlijke doelen.

In 2021 heb ik de cursus tot Animal Assisted Coach mogen volgen. Doordat de dieren een spiegel voorhouden doormiddel van hun houding en gedrag, zorgt dit voor inzichten bij de deelnemer over hun eigen houding en gedrag, en wat dit teweegbrengt in het dagelijks leven. Het mooiste van AAI vind ik dat het op laagdrempelige maar ook speelse wijze ervoor zorgt dat de deelnemers zelf tot inzichten komen. Hiernaast vind ik het mooi dat AAI zeer breed ingezet kan worden en voor ieder passend gemaakt kan worden.

Alle medewerkers

You’ve go(a)t this!

Op de Mekkerbek streven we ernaar om samen met jou op zoek te gaan naar jouw krachten en talenten. De begeleiding is op maat, er wordt aangesloten op jouw behoeften, (toekomst)wensen en belastbaarheid.

Wij geloven dat jij het in je hebt! Zullen we ervoor gaan?!

Neem contact op