Even voorstellen

Rachel

Functie Eigenaresse

Ik ben Rachel van Beek, de oprichtster van Zorgboerderij de Mekkerbek en geboren in 1988. In 2009 kwam mijn grote jeugddroom uit! Op het voormalige traditionele melkgeitenbedrijf van mijn ouders, richtte ik een zorgboerderij op.

De werkzaamheden en activiteiten behorende bij de productieve melkgeitentak en de zorg voor kinderen en jongeren bleek een magische combinatie. Om die reden zijn mijn ouders en ik drie jaar later een maatschap met elkaar aangegaan. Dit heeft als voordeel dat de deelnemers sindsdien op hun eigen manier en tempo, echt mee kunnen werken en kunnen leren op een productief bedrijf.

Er kwamen in de loop der jaren meer kinderen met gespecialiseerde hulpvragen en daarmee volgden er meer administratieve eisen. Om die reden wilden we onszelf graag verder professionaliseren in een breder zorg- en activiteitenaanbod. Ik heb er daarom voor gekozen ons team verder uit te breiden met professionals vanuit de pedagogiek en geestelijke gezondheidszorg.

Deze professionalisering en groei van de Mekkerbek heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf uiteindelijk meer bezig ben gaan houden met het managen van de Mekkerbek. Hierdoor breng ik nu helaas minder tijd met de deelnemers zelf door. Mijn taken bestaan vooral uit met het voeren van gesprekken, contacten onderhouden met gemeenten, samenwerkende zorgaanbieders, scholen, verwijzers en leerplichtambtenaren en het optimaliseren van ons zorg- en activiteitenaanbod.

Alle medewerkers

You’ve go(a)t this!

Op de Mekkerbek streven we ernaar om samen met jou op zoek te gaan naar jouw krachten en talenten. De begeleiding is op maat, er wordt aangesloten op jouw behoeften, (toekomst)wensen en belastbaarheid.

Wij geloven dat jij het in je hebt! Zullen we ervoor gaan?!

Neem contact op