Even voorstellen

Johan

Functie All-round medewerker

Ik ben Johan en als allround medewerker in dienst bij de Mekkerbek. Ik ben geboren in 1965 en woon in Baarle-Nassau. Ik ben getrouwd met mijn vrouw en heb 2 zonen van 22 en 25 jaar.

Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, tuinieren, lekker eten en goede biertjes brouwen. Ik heb opleiding van brood/banket bakker gedaan met aansluitend 1 jaartje koken/serveren. Daarna ben ik als klusjesman begonnen bij een feestzaal in Baarle en af en toe eens meehelpen in de keuken. Later heb ik daar als enige kok jaren de keuken gedraaid voor feesten en partijen. Toen kwamen er kindjes en ben ik bewust 4 jaar huisman geweest en daarna teruggekeerd naar de horeca. Toen ik bijna 50 werd vond ik het genoeg in de horeca en ben ik gaan werken als begeleiding van boerderijactiviteiten voor schoolklassen en ook klus werkzaamheden op een boerderij.

In coronatijd ging het daar op slot en ben ik verder gaan kijken en kwam zo op de Mekkerbek uit. Hier heb het erg naar mijn zin. De afwisseling die mijn functie met zich meebrengt en het werken op een boerderij is mij op het lijf geschreven en ik hoop dat ik dit tot mijn pensioen mag blijven doen.

Alle medewerkers

You’ve go(a)t this!

Op de Mekkerbek streven we ernaar om samen met jou op zoek te gaan naar jouw krachten en talenten. De begeleiding is op maat, er wordt aangesloten op jouw behoeften, (toekomst)wensen en belastbaarheid.

Wij geloven dat jij het in je hebt! Zullen we ervoor gaan?!

Neem contact op