Even voorstellen

Janneke

Functie Pedagoog

Ik ben Janneke, geboren in 1997. Ik ben in 2020 afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener en sinds mei 2021 werkzaam bij de Mekkerbek.
Wat mij gelijk aantrok, is het buitenleven wat hier een grote rol speelt. Ik ben een enorme dierenliefhebber en ben het meest buiten te vinden. In combinatie met het begeleiden van kinderen, zit ik hier echt op mijn plek.
Het feit dat hier niet zozeer gekeken wordt naar de tekorten van de kinderen, maar juist naar de kwaliteiten, spreekt mij erg aan. Iedereen is vrij om zichzelf te zijn en te doen waar hij of zij zich goed bij voelt. Die sfeer heerst hier echt. Dat zijn dingen die ik erg belangrijk vindt, want ik geloof dat je niet kunt groeien als je jezelf ergens niet op je gemak voelt.

Ik hoop iedereen een keer te zien op de boerderij, zodat we snel kennis kunnen maken! Ook op zaterdag ben ik te vinden op de boerderij!

Alle medewerkers

You’ve go(a)t this!

Op de Mekkerbek streven we ernaar om samen met jou op zoek te gaan naar jouw krachten en talenten. De begeleiding is op maat, er wordt aangesloten op jouw behoeften, (toekomst)wensen en belastbaarheid.

Wij geloven dat jij het in je hebt! Zullen we ervoor gaan?!

Neem contact op