Even voorstellen

Debbie

Functie Pedagoog

Mijn naam is Debbie, ik ben geboren in 2000 en woon in Tilburg.

In 2019 heb ik de opleiding sociaal maatschappelijk dienstverlener afgerond en daarna ook de opleiding persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg.

Sinds jongs af aan heb ik al een passie voor dieren en ben ik graag buiten. Na het afronden van mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan op een zorgmanege waarbij ik ben opgeleid tot animal assisted coach. Hierbij heb ik ervaren wat de meerwaarde van dieren in de begeleiding kan zijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eigen honden heb opgeleid om doelgericht in te zetten in de begeleiding.

Hierna ben ik (samen met mijn honden) aan de slag gegaan als ambulant begeleider met kinderen/jongeren die autisme en de daar bijkomende problematieke. Vanuit hier ben ik terecht gekomen bij de Mekkerbek. De combinatie tussen dieren en de doelgroep heeft ervoor gezorgd dat ik hier aan de slag ga. Ik vind het mooi om te zien hoe de dieren een bijdrage hebben aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en dat ze hier plezier uithalen. Je kan mij van dinsdag tot en met vrijdag op de Mekkerbek vinden waarbij ik voordat de individuele begeleiding zal bieden en hierbij ook mijn honden zal inzetten.

Alle medewerkers

You’ve go(a)t this!

Op de Mekkerbek streven we ernaar om samen met jou op zoek te gaan naar jouw krachten en talenten. De begeleiding is op maat, er wordt aangesloten op jouw behoeften, (toekomst)wensen en belastbaarheid.

Wij geloven dat jij het in je hebt! Zullen we ervoor gaan?!

Neem contact op