Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Dagbesteding ‘Op Dreef’

Dagbesteding ‘Op Dreef’ is een dagbesteding in Chaam. Het hele jaar door worden er creatieve cadeau artikelen gemaakt en hippe, ambachtelijke producten voor ons terras en winkeltje, gerund door mensen met een beperking.

Het is belangrijk dat elke deelnemer op zijn eigen tempo kan doen waar hij of zij voldoening uithaalt. Dit betekent dat wij geen werkdruk opvoeren bij onze deelnemers. De openingstijden van het terras en de winkel zijn beperkt waardoor onze deelnemers niet overprikkeld of overvraagd worden.

Er is alle ruimte voor individuele aandacht omdat er in kleine groepjes wordt gewerkt. De begeleiding wordt gedaan door gediplomeerde, enthousiaste en betrokken begeleiders met een pedagogische achtergrond.

Dagbesteding ‘Op Dreef’ valt onder Stichting Jeugd en Balans met een ander keurmerk en derhalve niet onder het FLZ-keurmerk.

De Mekkerbek

Sinds 2009 zijn wij een warme en vertrouwde plek voor jong- volwassenen en kinderen met een zorgvraag. Wij bieden begeleiding groep en individuele begeleiding in zowel PGB als ZIN (zorg in natura).
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign