Even voorstellen

Siem

Functie Begeleider dagbesteding en vrijetijdsbesteding

Ik ben Siem en ben geboren in 1993. Met veel plezier en enthousiasme werk ik sinds 2012 op de Mekkerbek. Ik heb de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 4, uitstroom gehandicaptenzorg gedaan. Door mijn verschillende stages ben ik erachter gekomen dat de combinatie tussen de landbouw en zorg erg interessant is. Lekker in de buitenlucht zijn, hard werken en het voldane gevoel maakt het werken op een zorgboerderij leuk. Zo ook op de Mekkerbek die zich onderscheid van haar diversiteit in het aanbod van activiteiten. Dit maakt elke dag anders maar zeker net zo geslaagd.

Ik mag me nu ook Animal Assisted Intervention (AAI) coach noemen! Het mooie aan de AAI is dat het een heel breed begrip is. Verschillende dieren, ruimtes, individueel of in groepsverband zorgen ervoor dat het aanbod groot is. Hierdoor kan je het op vele gebieden inzetten en op die manier aan persoonlijke doelen van cliënten werken. Wat ikzelf fijn vind is dat je er veel creativiteit in kunt stoppen. Hierdoor zijn de oefeningen voor mens en dier niet snel hetzelfde.

Het geeft me voldoening als cliënten stappen maken in hun ontwikkeling door een oefening met een dier. En zorgboerderij de Mekkerbek go(a)t This!!

Alle medewerkers

You’ve go(a)t this!

Op de Mekkerbek streven we ernaar om samen met jou op zoek te gaan naar jouw krachten en talenten. De begeleiding is op maat, er wordt aangesloten op jouw behoeften, (toekomst)wensen en belastbaarheid.

Wij geloven dat jij het in je hebt! Zullen we ervoor gaan?!

Neem contact op