Even voorstellen

Laura

Functie Pedagoog

Hallo iedereen!

Mijn naam is Laura, en ik ben sinds januari werkzaam bij de Mekkerbek. Ik heb het hier erg naar mijn zin met alle kinderen, collega’s en natuurlijk ook de dieren.

Ik ben op 27 september 1999 geboren in Tilburg, maar ik ben ondertussen verhuist naar het dorpje Goirle. In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af of lees ik een goed boek.

In 2021 ben ik afgestudeerd als bachelor of social studies met als afstudeerrichting jeugdzorg. Ik heb gedurende mijn opleiding verschillende stages gelopen met verschillende doelgroepen. Na mijn minor- en afstudeerstage wist ik zeker dat ik later met kinderen en jongeren wilde werken. Ik haal veel energie en voldoening uit mijn werk en vind het erg speciaal dat ik iets kan betekenen voor de toekomstige generatie. Het bieden van maatwerk, het focussen op kleine successen en het kijken naar de kwaliteiten van de kinderen vind ik erg belangrijk. Ik vind het fijn dat we op de Mekkerbek veel mogelijkheden hebben om op creatieve manieren aan doelen te werken. Ik werk voornamelijk doordeweeks bij de een-op-een begeleiding, maar ben ook regelmatig op zaterdagen op de boerderij. Ik hoop dat ik snel met iedereen kennis kan maken. Tot snel!

Alle medewerkers

You’ve go(a)t this!

Op de Mekkerbek streven we ernaar om samen met jou op zoek te gaan naar jouw krachten en talenten. De begeleiding is op maat, er wordt aangesloten op jouw behoeften, (toekomst)wensen en belastbaarheid.

Wij geloven dat jij het in je hebt! Zullen we ervoor gaan?!

Neem contact op