Even voorstellen

Gaby

Functie Pedagoog

Ik ben Gaby en kom van origine uit Rotterdam. Je kunt mij herkennen aan mijn rode haren en Rotterdamse accent. Vanaf augustus 2021 ben ik gestart met mijn werkzaamheden bij de Mekkerbek. Ik werk vooral doordeweeks, maar zal ook regelmatig op de zaterdagen te vinden zijn op de boerderij.

In 2020 ben ik afgestudeerd als sociaal werker, ofwel GGZ-agoog. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik geleerd hoe ontzettend leuk het kan zijn om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie, zij zijn ten slotte de toekomst. Aangezien ik mijn werk met veel passie uitvoer, kan ik hier ook een flinke dosis energie van krijgen. Niet alleen daarom kijk ik zo uit naar mijn tijd bij de Mekkerbek, ook de huiselijke sfeer en het contact met de dieren maken dat ik hier met veel enthousiasme werk.

Door middel van creatieve en leerzame activiteiten zullen we samen kleine successen behalen en deze natuurlijk vieren, zodat er stapsgewijs gewerkt kan worden aan grotere persoonlijke doelen. Op deze manier hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van het kind en de gezellige sfeer bij de Mekkerbek.

Alle medewerkers

You’ve go(a)t this!

Op de Mekkerbek streven we ernaar om samen met jou op zoek te gaan naar jouw krachten en talenten. De begeleiding is op maat, er wordt aangesloten op jouw behoeften, (toekomst)wensen en belastbaarheid.

Wij geloven dat jij het in je hebt! Zullen we ervoor gaan?!

Neem contact op