Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Mayke en Hilje

Onze dochters komen al vele jaren bij de zorgboerderij: “De  Mekkerbek”. Ze genieten er elke keer weer van. Toen ze nog kleiner waren maar ook nu ze al ouder zijn. Hun enthousiasme is voor ons de beste graadmeter dat zij het naar hun zin hebben. Ondanks de naam zien wij bij hen nooit een “mekkerbekkie”als ze naar de zorgboerderij mogen.Naast plezier in wat ze doen, leren ze spelenderwijs dingen die ze nodig hebben. Verantwoordelijkheidsgevoel, samenwerken, zorg voor je omgeving etc.

Het is steeds weer verrassend om te zien dat dieren dit naar boven brengen. De verhalen over de dieren worden vol trots aan opa en oma, ooms en tantes verteld. Namen zoals kiwi, poepie knor, meneer koeloe koeloe, boedha , babeje komen vaak voorbij. Door de kleinschaligheid is er nauwelijks wisseling in de begeleiding. Dit is voor onze kinderen erg fijn, het geeft duidelijkheid die ze nodig hebben. Door de opzet van de Mekkerbek, merk je dat de begeleiders onze kinderen goed kennen wat alleen maar voordelen heeft. Als we ze ophalen is duidelijk te zien dat er gewerkt is. Douche en wasmachine en alles is weer schoon. Wij laten onze kinderen steeds met een gerust gevoel achter bij Rachel, Lieke en Siem.

De Mekkerbek

Sinds 2009 zijn wij een warme en vertrouwde plek voor jong- volwassenen en kinderen met een zorgvraag. Wij bieden begeleiding groep en individuele begeleiding in zowel PGB als ZIN (zorg in natura).
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign