Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Marit en Renske

Op de kalenders van Marit en Renske staat  bij de woensdag met koeienletters: “MEKKERBEK!” Ze kijken er wekelijks naar uit om naar de boerderij te gaan. Ze voelen zich voor onze eigen huisdieren verantwoordelijker sinds ze naar “de Mekkerbek” gaan. Ze noemen ons thuis ook weleens “de Mekkerbek 2″.

Waar ze toch wel moeite hebben met het maken van vriendschappen, spreken ze over BFF’s, (engelse afkorting voor beste vriendinnen voor altijd) meiden die ze op de Mekkerbek hebben leren kennen. Als ze vertellen over de Mekkerbek zie je ze stralen. Marit die altijd veel moeite heeft gehad om in de middelpunt te staan, heeft onlangs haar spreekbeurt gehouden over “de Mekkerbek”. Binnenkort gaan Marit en Renske met hun klas een bezoek brengen aan “de Mekkerbek”. Dat zal hun zelfvertrouwen nog meer doen groeien.

Al met al voelen ze zich erg thuis op “de Mekkerbek” en zijn wij ouders trots op “onze boerinnetjes”.

De Mekkerbek

Sinds 2009 zijn wij een warme en vertrouwde plek voor jong- volwassenen en kinderen met een zorgvraag. Wij bieden begeleiding groep en individuele begeleiding in zowel PGB als ZIN (zorg in natura).
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign