Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Maiara

Maiara is ruim 4 jaar geleden via stagebegeleiding van school bij de mekkerbek gaan werken. Eerst 2 dagen en ergens anders 3 dagen per week. Maar ze vindt het zo leuk dat het al gauw 3 dagen mekkerbek en 2 dagen ergens anders werken werd. Na een tijdje toch besloten om alleen nog maar naar de Mekkerbek te gaan. Hier heeft ze het echt naar haar zin. Dieren verzorgen vindt ze leuk. Ook over de nieuwe kleine paardjes is ze heel enthousiast.  Wij als ouders vinden het belangrijk dat ze op een vertrouwd adres is . Maiara wordt er warm onthaald door heel de familie. Op het moment gaat Maiara ook geregeld logeren bij de Mekkerbek. Dan gaat Maiara met begeleiding op stap om naar muziek te luisteren en te dansen. Dit haar favoriete hobby.  Als je kind lekker in haar vel zit op haar dagbesteding en logeerweekenden  is het voor ons ook makkelijker om haar wat los te laten. Wij als ouders en Maiara zijn heel blij dat we deze plek gevonden hebben. Wij hopen dat de Mekkerbek lang mag blijven bestaan.

De Mekkerbek

Sinds 2009 zijn wij een warme en vertrouwde plek voor jong- volwassenen en kinderen met een zorgvraag. Wij bieden begeleiding groep en individuele begeleiding in zowel PGB als ZIN (zorg in natura).
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign