Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Mike

Functie: Groepsbegeleider & Individueel Begeleider 

Mijn naam is Mike, ik ben geboren in 1997 en ik woon in Goirle. Voor mijn studie maatschappelijke zorg heb ik stage gelopen op De Mekkerbek. Hier vond ik al snel mijn draai en gelukkig kon ik hier blijven werken!

Op maandag begeleid ik de groep en dinsdag tm vrijdag geef ik individuele begeleiding. De diversiteit aan activiteiten en kinderen zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Zo is er altijd iets te beleven op De Mekkerbek! Ik vind het prachtig om te zien hoe de kinderen kunnen genieten van het leven op de boerderij. Samen aan de slag afwisselen met sport en spel, een combinatie die ervoor zorgt dat de kinderen aan het eind van de dag met een voldaan en ontspannen gevoel naar huis gaan. Mooi om hier mijn steentje aan bij te kunnen dragen! 

Terug naar het overzicht

De Mekkerbek

Sinds 2009 zijn wij een warme en vertrouwde plek voor jong- volwassenen en kinderen met een zorgvraag. Wij bieden begeleiding groep en individuele begeleiding in zowel PGB als ZIN (zorg in natura).
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign