Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Lieve

Functie: Individueel Begeleidster

Mijn naam is Lieve. Ik ben geboren in 1993 en woon in Hapert. In 2017 ben ik afgestudeerd als HBO pedagoog, uitstroomprofiel Jeugdzorg. Sinds april 2017 ben ik werkzaam als persoonlijk begeleidster bij stichting Jeugd & Balans.

Ik vind het belangrijk om de ontwikkeling en het welzijn van kinderen en jongeren te kunnen optimaliseren en vervul hierin een begeleidende en ondersteunende rol. Op de zorgboerderij wordt er dan ook gewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren middels uitdagende, leerzame en leuke activiteiten.

Wat mij aanspreekt aan de ‘’Mekkerbek’’ is het samen actief bezig zijn op een zinvolle manier en invulling kunnen geven aan het bovenstaande.

 

Terug naar het overzicht

De Mekkerbek

Sinds 2009 zijn wij een warme en vertrouwde plek voor jong- volwassenen en kinderen met een zorgvraag. Wij bieden begeleiding groep en individuele begeleiding in zowel PGB als ZIN (zorg in natura).
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign