Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Jolein

Functie: Individueel begeleidster 

Mijn naam is Jolein, geboren in 1995. In juni 2018 ben ik afgestudeerd aan de HBO opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD).

Ik ben zelf opgegroeid op een boerderij en vind het heerlijk om in de buitenlucht activiteiten te ondernemen. Op de boerderij kunnen de kinderen zich ontwikkelen door op een laagdrempelige manier aan hun doelen te werken. Bovendien denk ik dat kinderen of jongeren vaak meer kunnen dan zij zelf denken. Ik kijk graag als begeleidster samen met een kind of jongere naar de zorgvraag en daarbij vind ik het belangrijk om uit te gaan van de krachten en kwaliteiten van het kind. Om een kind of jongere te mogen begeleiden in dit proces en de gewenste sturing te geven, vind ik heel mooi werk. Om dit bovengenoemde te kunnen doen in combinatie met de boerderij maakt het voor mij helemaal compleet en dat is ook de reden dat ik graag op de Mekkerbek werk!

Terug naar het overzicht

De Mekkerbek

Sinds 2009 zijn wij een warme en vertrouwde plek voor jong- volwassenen en kinderen met een zorgvraag. Wij bieden begeleiding groep en individuele begeleiding in zowel PGB als ZIN (zorg in natura).
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign