Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Jeffrey

Functie: Individueel Begeleider & Bewegingsagoog

Mijn naam is Jeffrey. Ik ben geboren 1996 en kom uit St.Willebrord.

Ik ben afgestudeerd als bewegingsagoog. Naast mijn werkzaamheden op de Mekkerbek volg ik ook nog een deeltijdstudie Social Work op Avans Hogeschool. Via een oud-klasgenoot hoorde ik dat de Mekkerbek op zoek was naar een mannelijke collega. Nadat ik mezelf verder verdiept had in wat de Mekkerbek precies deed, was ik meteen enthousiast. Het werken met kinderen op een zorgboerderij leek mij zeer interessant. Ook de vrije invulling die je als begeleider mag geven aan het dagprogramma ervaar ik als zeer prettig en uitdagend. Zelf ben ik van mening dat ik met mijn achtergrond een positieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de kinderen op de Mekkerbek.

Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag bied ik verschillende kinderen individuele begeleiding op de Mekkerbek. Ik hoop jullie allemaal snel te mogen ontmoeten!

Terug naar het overzicht

De Mekkerbek

Sinds 2009 zijn wij een warme en vertrouwde plek voor jong- volwassenen en kinderen met een zorgvraag. Wij bieden begeleiding groep en individuele begeleiding in zowel PGB als ZIN (zorg in natura).
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign