Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Isabelle

Functie: Vaste Begeleidster Dagbesteding

Ik ben Isabelle, geboren in 1992. In 2015 ben ik afgestudeerd als Persoonlijk begeleider niveau 4 en werk ik sindsdien zowel op de groep begeleiding op Zorgboerderij de Mekkerbek als in de individuele begeleiding van Jeugd en Balans.

Ik vind het belangrijk om echte aandacht aan het kind of jongere te besteden. Wanneer je vanuit de mogelijkheden van het kind kijkt en hem/haar succeservaringen op laat doen, groeit het zelfvertrouwen. Dit geeft ze de kans zich beter te ontwikkelen. Kinderen moeten zichzelf leren kennen (sterke & minder sterke kanten) en spelenderwijs en doelgericht stappen maken richting de toekomst.

Het is mooi om te zien dat de kinderen op de zorgboerderij een zinvolle dagbesteding hebben, maar ook dat ze allemaal vooruitgang boeken. Dit geeft mij veel voldoening.

Mijn krachten als professional:

Ik ben spontaan, duidelijk en consequent. Door mijn actieve houding krijg ik jongeren ook makkelijk geactiveerd. Ook ben ik betrokken en maak ik makkelijk contact met zowel het kind als hun ouders.

Terug naar het overzicht

De Mekkerbek

Sinds 2009 zijn wij een warme en vertrouwde plek voor jong- volwassenen en kinderen met een zorgvraag. Wij bieden begeleiding groep en individuele begeleiding in zowel PGB als ZIN (zorg in natura).
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign