Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Iris

Functie: Groepsbegeleiding ‘Op Dreef’ & individueel begeleidster

Mijn naam is Iris, ik ben geboren in 1994 en werk sinds 2013 op Zorgboerderij de Mekkerbek. In 2015 ben ik afgestudeerd als persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg. Ik heb zowel groepsbegeleiding als individuele begeleiding gegeven op  zorgboerderij de Mekkerbek. Begin 2016 heb ik samen met Rachel dagbesteding ‘op Dreef’ gestart. Dit is een dagbesteding in Chaam voor (jong-)volwassen met een zorgvraag. Ik werk momenteel dus zowel op zorgboerderij de Mekkerbek als bij dagbesteding op Dreef. Voornamelijk het afwisselende werk vind ik erg leuk. Ik vind het belangrijk jongeren en (jong-)volwassen te kunnen helpen, ze te begrijpen en samen te werken aan wat zij en hen omgeving belangrijk vinden. Door mijn enthousiasme met hen te delen, hoop ik de cliënten gemotiveerd te krijgen.

Terug naar het overzicht

De Mekkerbek

Sinds 2009 zijn wij een warme en vertrouwde plek voor jong- volwassenen en kinderen met een zorgvraag. Wij bieden begeleiding groep en individuele begeleiding in zowel PGB als ZIN (zorg in natura).
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign