Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Imke

Functie: Individueel begeleidster 

Mijn naam is Imke en ik ben geboren in 1995. Momenteel volg ik de opleiding Pedagogiek op het Fontys te Tilburg. Sinds begin 2018 ben ik werkzaam als individueel begeleidster bij zorgboerderij ‘De Mekkerbek’.

Elk kind is bijzonder en ik vind het belangrijk dat het kind dit zelf ook weet. Ze moeten ontdekken wat ze allemaal kunnen en wat ze leuk vinden. Ik streef ernaar om samen met een kind op een positieve manier zijn/ haar doelen te bereiken. Het belangrijkste is dat het kind gelukkig wordt en op een goede manier de toekomst in kan gaan.

Wat mij aanspreekt aan de ‘Mekkerbek’ is dat de dieren op een bijzondere manier iets bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen en de jongeren.

 

Terug naar het overzicht

De Mekkerbek

Sinds 2009 zijn wij een warme en vertrouwde plek voor jong- volwassenen en kinderen met een zorgvraag. Wij bieden begeleiding groep en individuele begeleiding in zowel PGB als ZIN (zorg in natura).
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign