Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Birgit

Mijn naam is Birgit. Ik ben geboren in 1994 en woon in Utrecht. Oorspronkelijk kom ik uit Meteren, een klein dorpje in de Betuwe. De eerste jaren na mijn studie Pedagogiek te hebben afgerond heb ik met veel plezier op een groep gewerkt voor jonge kinderen met autisme. Betrouwbaarheid, plezier en creativiteit zijn voor mij belangrijke elementen binnen de begeleiding. Het is prachtig wat kinderen allemaal laten zien wanneer ze zich op hun gemak voelen en ontdekken welke talenten ze hebben.

Sinds een aantal jaar ga ik in de zomervakantie als vrijwilliger mee op kamp met een groep kinderen die een extra steuntje in de rug verdienen. Hier ben ik erachter gekomen dat de hele dag lekker buiten zijn en op ontdekking uitgaan met de kinderen het fijnste is wat er is. Daarom ben ik op de Mekkerbek komen werken en geniet ik nu volop van het begeleiden door middel van de dieren en het buitenzijn. Zelf kom ik niet van de boerderij, maar mijn opa en oma wel waardoor ik een paar mooie herinneringen heb aan het spelen in de hooiberg, het bouwen van hutten en het wandelen met de paarden. Ik vind het erg leuk dat de kinderen hier zulke herinneringen kunnen maken op de Mekkerbek. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Terug naar het overzicht

De Mekkerbek

Sinds 2009 zijn wij een warme en vertrouwde plek voor jong- volwassenen en kinderen met een zorgvraag. Wij bieden begeleiding groep en individuele begeleiding in zowel PGB als ZIN (zorg in natura).
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign