Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Werktuigen

Vooral voor jongens is het lastig een “stoere dagbesteding” te vinden. Omdat wij er al snel achter kwamen dat veel van onze deelnemers dol zijn op iets leren van techniek en tractor rijden, hebben wij verschillende aanpassingen gedaan waardoor deze jongens hun hartje kunnen ophalen.

Zo hebben wij een mini tractors aangeschaft die erg makkelijk te besturen zijn voor jong en oud. Voor de tractortjes hebben wij ook verschillende mini werktuigjes aangeschaft, zoals een veekar, kiepkar, weisleep maaiertje en een huifkar. Op deze manier kunnen de deelnemers lammetjes van de ene naar de andere stal verhuizen, mest naar de mesthoop brengen en de dierenwei netjes maken.

Daarnaast hebben we een veegmachine waarmee de deelnemers onder begeleiding het erf kunnen vegen. Verder kunnen de deelnemers onder begeleiding werken met een bladblazer, bosmaaier en gazonmaaier. ( al onze materialen worden zeer regelmatig gekeurd en zijn voorzien van veiligheid maatregelen zoals automatische veiligheid stop.

Wij gaan graag uit van de mogelijkheden van onze deelnemers. Succes ervaringen opdoen en de dag afsluiten met een voldaan gevoel vinden wij heel erg belangrijk, maar veiligheid moet altijd voorop staan. Daarom worden bovengenoemde activiteiten altijd onder begeleiding en/of toezicht aan onze deelnemers aangeleerd en uitgevoerd.

De Mekkerbek

Sinds 2009 zijn wij een warme en vertrouwde plek voor jong- volwassenen en kinderen met een zorgvraag. Wij bieden begeleiding groep en individuele begeleiding in zowel PGB als ZIN (zorg in natura).
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign