Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Overige Dieren

Ook als je niet van geiten houdt, hoef je jezelf niet te vervelen op De Mekkerbek. In onze kleinveestal vind je echt alle hobbydieren die je jezelf maar kunt voorstellen. De een is gek op het vertroetelen van mini-ezels en -varkens, terwijl de ander meer van de wat verlegen alpaca’s houdt. Is dit nog niet gek genoeg voor je? Misschien stelen dan onze mini-koetjes wel je hart. Naast deze boerderij dieren hebben we ook nog ons Friese paard Wietske, onze welsh pony Liberty en onze mini appaloosa paardjes.

Voor wie dit net iets te spannend is, hebben we ook cavia’s, konijntjes, poezen en kippen.

Omdat het voor de deelnemers leuk is dat er het hele jaar jonge dieren geboren worden, fokken wij met de volgende mini-dieren: ezels, koetjes en varkentjes. Ook krijgen onze cavia’s,kippen, konijnen en poezen regelmatig jonkies. De deelnemers worden betrokken bij het socialiseren en verkopen van de jonge dieren, zodat ze zien dat ze een goed nieuw thuis krijgen. Natuurlijk kunnen we van de grootste lievelingen geen afscheid nemen, deze worden liefdevol groot gebracht door de deelnemers en blijven daarna voor altijd op de boerderij wonen.

De Mekkerbek

Sinds 2009 zijn wij een warme en vertrouwde plek voor jong- volwassenen en kinderen met een zorgvraag. Wij bieden begeleiding groep en individuele begeleiding in zowel PGB als ZIN (zorg in natura).
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign