Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Stages Speciaal Onderwijs

Nadat jongeren op (z)mlk scholen een interne stage hebben gedaan op school, komt er een tijd dat ze toe zijn aan een stapje verder.

Zij willen net als hun ouders dat willen, een veilige plek waar ze zichzelf kunnen zijn. In een plezierige sfeer van alles kunnen leren in de praktijk en kunnen “proeven “ hoe het straks is om te werken. Omdat dit een succes ervaring moet zijn,  kijken wij samen met deze leerling wat hij/zij wil en kan leren en stellen wij hiervoor doelen op die aansluiten op de wensen van ouders en school. Als blijkt dat deze leerling de juiste richting heeft gekozen en graag op de Mekkerbek zou willen blijven werken als hij/zij van school gaat kan er een uitstroom voor school besproken worden en kan de stage worden opgebouwd om vervolgens in te stromen in de dagbesteding groep. Hier gaat meestal tussen de 4 maanden tot soms wel 2 jaar overheen. Dit is afhankelijk van de wens van ouders en de leerling.

Onze Promotiefilm!

Zorgboerderij de Mekkerbek uit Baarle-Nassau heeft haar eigen promotiefilm gemaakt. Hierop is te zien wat er allemaal te beleven is bij ons op de boerderij. Dus klik op de televisie om het filmpje te bekijken!
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign