Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Bas

Ons zoontje van inmiddels 9 jaar oud, heeft een ontwikkelingsachterstand. Het gaat goed met hem zit inmiddels op speciaal onderwijs. Maar het spelen in de buurt en spelen op zijn niveau is vaak moeilijk voor hem en andere kinderen waardoor hij vaak buiten gesloten werd en verdrietig thuis kwam.

Als ouders zijnde ga je dan op zoek naar een goede vrijetijds besteding voor je kind. Ik kreeg via via de folder van de Mekkerbek in mijn handen, en we hebben daar een afspraak gemaakt. Bij de eerste kennis making waren we samen zeer enthousiast. De eerste dag op de Mekkerbek zou een feit worden. Hij is helemaal in z’n element daar.

Inmiddels is ons zoontje daar elke woensdagmiddag, en als hij een dagje vrij is, wil hij naar de Mekkerbek. Hij heeft z’n plek daar gevonden en hij voelt zich zelfverzekerd en gelukkig. Hij leert enorm veel op de boerderij, dieren verzorgen, hokken uitmesten, tractor rijden,voer maken en alles wat er nodig is op de boerderij. Over de boerderij kan ik hem niets meer wijs te maken, ik leer veel van hem. Hij heeft een enorm zelfvertrouwen gekregen en je ziet hem op de boerderij echt groeien, daar is hij de man!

Fantastisch om te zien hoe ze daar met de kinderen omgaan, als ouder zijnde heb ik heel veel respect voor mensen zoals Rachel en haar ouders. De Mekkerbek is een hele prettige, persoonlijke en mooie zorgboerderij waar kinderen echt aan de gang kunnen gaan en enorm veel leren.

Onze Promotiefilm!

Zorgboerderij de Mekkerbek uit Baarle-Nassau heeft haar eigen promotiefilm gemaakt. Hierop is te zien wat er allemaal te beleven is bij ons op de boerderij. Dus klik op de televisie om het filmpje te bekijken!
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign