Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Sanne

Functie: Individueel Begeleidster 

Mijn naam is Sanne, geboren in 1989 en sinds begin 2018 werkzaam op Zorgboerderij de Mekkerbek. In 2013 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerkster niveau 4. Waarna ik me vooral heb gericht op de ontwikkeling van het jonge kind. Vorig jaar ben ik gestart met de opleiding pedagogiek deeltijd. Het is mijn ambitie om mezelf in te zetten voor de jeugd waarbij het opgroeien minder vanzelfsprekend is.

Doordeweeks vervul ik mijn functie als individueel begeleidster op Zorgboerderij de Mekkerbek. Door middel van activiteitenbegeleiding wordt hier samen met de cliënt op een gezellige en leerzame manier vorm aan gegeven. Hierbij is er oog voor de individuele behoeften van kind en/of volwassene.

Op zaterdag ben ik werkzaam als groepsbegeleidster. Bij zowel de individuele begeleiding als de groepsbegeleiding werken we aan doelen en proberen we samen de eigen kracht van ieder individu te versterken.

Wat werken bij Zorgboerderij de Mekkerbek voor mij zo fijn en uniek maakt is dat er een fijne sfeer is in een team vol enthousiaste begeleiding. De zelfredzaamheid en het zelfvertrouwen van cliënten zien groeien geeft voor mij zoveel voldoening. Er is altijd genoeg te beleven, lekker veel in de buitenlucht en veel lieve diertjes om te verzorgen!

Terug naar het overzicht

Onze Promotiefilm!

Zorgboerderij de Mekkerbek uit Baarle-Nassau heeft haar eigen promotiefilm gemaakt. Hierop is te zien wat er allemaal te beleven is bij ons op de boerderij. Dus klik op de televisie om het filmpje te bekijken!
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign