Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Sabine

Functie: Individueel Begeleidster 

Mijn naam is Sabine en ik ben geboren in 1993. Ik ben opgegroeid aan de Zeeuwse kust en ben voor mijn studie Pedagogiek in Tilburg gaan wonen. Inmiddels ben ik afgestudeerd als HBO Pedagoog in de Jeugdzorg en werk ik met veel plezier als individueel begeleider bij De Mekkerbek.

Door samen in en rondom de boerderij bezig te zijn bouw je echt een band op met de kinderen. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen door persoonlijke aandacht en een positieve benadering kunnen groeien op De Mekkerbek. Het samen voor de dieren en de natuur zorgen biedt de kinderen ontspanning en voldoening. Dit maakt De Mekkerbek een fijne plek, waar ik iedere dag weer met een glimlach naar toe ga!

Terug naar het overzicht

Onze Promotiefilm!

Zorgboerderij de Mekkerbek uit Baarle-Nassau heeft haar eigen promotiefilm gemaakt. Hierop is te zien wat er allemaal te beleven is bij ons op de boerderij. Dus klik op de televisie om het filmpje te bekijken!
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign