Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Stagiaire Marjolein

Mijn naam is Marjolein en ik ben geboren in 1998. Ik woon in Gilze. Momenteel volg ik de opleiding Pedagogiek aan de Fontys Hogescholen in Tilburg. Omdat ik het al vanaf jongs af aan leuk vind om met kinderen te werken, ben ik deze opleiding gaan volgen. Hierom vind ik het dan ook onwijs leuk dat ik naast mijn studie op de Mekkerbek kan komen werken als individueel begeleidster. Dit lijkt mij zo leuk omdat ik denk dat het voor kinderen erg waardevol kan zijn om met dieren en de natuur bezig te zijn. Ik denk dan ook dat dieren en de natuur op een positieve manier bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Ik kan dan ook niet wachten om samen met de kinderen en jongeren aan de slag te gaan in deze natuurlijke en dierlijke omgeving! Tot snel!

Terug naar het overzicht

De Mekkerbek

Sinds 2009 zijn wij een warme en vertrouwde plek voor jong- volwassenen en kinderen met een zorgvraag. Wij bieden begeleiding groep en individuele begeleiding in zowel PGB als ZIN (zorg in natura).
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign