Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Dirk-Hein

Functie: Individueel Begeleider Specialisatie Sport & Beweging

Ik ben Dirk-Hein, geboren in 1996 en ik woon in Alphen. Opgegroeid op een bloemenkwekerij en in 2016 ben ik afgestudeerd aan het CIOS, Sport Bewegen en Gezondheid en Bewegingsagoog. Sindsdien werkzaam als individueel begeleider bij Zorgboerderij ‘de Mekkerbek’.

Ik vind het belangrijk om iemand echt goed te leren kennen en erachter te komen wat belangrijk voor diegene is. Dit is belangrijk om te kunnen werken aan doelen en om een goede structuur te bieden. Ik zie vertrouwen opbouwen als een sleutel tot succes.
Door mijn actieve houding krijg ik jongeren dan ook makkelijk geactiveerd.
Het is mooi om te zien dat de jongeren door de individuele begeleiding meer zelfinzicht krijgen, sociale contacten aangaan en werken aan een toekomst, dit allemaal door middel van leerzame- en leuke activiteiten. Dit geeft mij veel voldoening.

Ik ben laagdrempelig, spontaan, duidelijk. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en stel mensen snel op hun gemak. Door mijn luisterend oor en actieve houding voelen kinderen zich gehoord bij mij.

Terug naar het overzicht

Onze Promotiefilm!

Zorgboerderij de Mekkerbek uit Baarle-Nassau heeft haar eigen promotiefilm gemaakt. Hierop is te zien wat er allemaal te beleven is bij ons op de boerderij. Dus klik op de televisie om het filmpje te bekijken!
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign