Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Boerin Ellie

Functie: verzorgende en geitenboerin

Hallo, ik ben Ellie van Beek, geboren in 1960 en 30 jaar getrouwd met Ad en moeder van Bart, Rachel en Giel. Ik ben zelf ook op een boerderij opgegroeid en altijd een enorme dierenvriend geweest. Na mijn opleiding en werk in de verzorging uiteindelijk fulltime mee gaan werken op de geitenboerderij omdat dit makkelijker te combineren was met ons gezin. De zorg bleef me altijd trekken dus toen Rachel tijdens haar stage op een zorgboerderij met het idee kwam om op ons bedrijf een zorgboerderij te starten hebben wij dat ook meteen aangemoedigd. Het is heerlijk dat ik mijn liefde voor de zorg nu op ons eigen bedrijf voort kan zetten. Ik geniet ervan dat de deelnemers elke dag weer met zoveel enthousiasme binnen komen lopen. Ze zijn in de jaren een deel van het gezin geworden.

Terug naar het overzicht

Onze Promotiefilm!

Zorgboerderij de Mekkerbek uit Baarle-Nassau heeft haar eigen promotiefilm gemaakt. Hierop is te zien wat er allemaal te beleven is bij ons op de boerderij. Dus klik op de televisie om het filmpje te bekijken!
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign