Ons Adres Oordeel-Heikant 1 :: 5111 PC Baarle-Nassau
Contact 013 507 8142 :: info@mekkerbek.nl
Even voorstellen
Zorgaanbod
Activiteiten
Informatie
Fotoalbum
Verhalen
Contact

Anouk

Functie: Begeleidster

Mijn naam is Anouk, ik ben geboren in 1998 en woon in Goirle.

Ik ben afgestudeerd Sociaal cultureel werkster. Ik heb deze opleiding gevolgd op Roc Tilburg, school voor welzijn, niveau 4. Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring op gedaan met verschillende doelgroepen. Ik heb vrijwilligerswerk gedaan in Bosnië in een psychiatrische instelling en ik heb stage gelopen in een dak- en thuislozen centrum. In schooljaar 2016-2017 heb ik een jaar lang stage gelopen op zorg boerderij de Mekkerbek, ik heb in deze tijd voornamelijk de groep begeleid. Dit beviel mij zo goed dat ik ben blijven hangen als weekendkracht. Ik vind het erg leuk om met de cliënten leuke activiteiten te doen en om hen lekker bezig te zien op de boerderij. Het is mooi om te zien dat de dieren een positieve invloed hebben op de cliënten. Ik vind het belangrijk dat de kinderen en jongeren bezig zijn met dagelijkse taken maar ook dat zij veel plezier kunnen maken bij ons op de boerderij. Nu ik ben afgestudeerd ga ik full-time aan de slag bij zorg boerderij de Mekkerbek als persoonlijk begeleider. 

Terug naar het overzicht

Onze Promotiefilm!

Zorgboerderij de Mekkerbek uit Baarle-Nassau heeft haar eigen promotiefilm gemaakt. Hierop is te zien wat er allemaal te beleven is bij ons op de boerderij. Dus klik op de televisie om het filmpje te bekijken!
Zorgboerderij de Mekkerbek::Oordeel Heikant 1::5111 PC Baarle-Nassau::Telefoon 013 507 8142::E-mail info@mekkerbek.nl Grèfix webdesign